Az Akadémián eltöltött idő alatt tanultam meg a fegyelem és a kemény munka alapjait, melynek aztán egész életemben hasznát vettem.

Solti György
Kelemen Barnabás, Claudio Bohórquez és Nagy Péter

2020. október 28. 19.30-22.00

Nagyterem

Kamarazene Nagyteremre

Kelemen Barnabás, Claudio Bohórquez és Nagy Péter A Zeneakadémia saját szervezésű programja

Csak onlineSzereplőváltozás

Brahms: 1. (G-dúr) hegedű-zongora szonáta, op. 78
Brahms: 2. (F-dúr) cselló-zongora szonáta, op. 99
Szünet
Brahms: 1. (H-dúr) zongoratrió, op. 8

Kelemen Barnabás (hegedű), Claudio Bohórquez (cselló), Nagy Péter (zongora)

Három kiváló művész találkozik a Zeneakadémia Nagytermében, hogy eljátsszák nekünk Brahms csodálatos szépségű kamarazenéjének három emblematikus darabját. A dél-amerikai származású német gordonkaművész, Claudio Bohórquez generációjának egyik legjelesebb képviselője, számos nemzetközi verseny favoritja, nem véletlenül nevezik Pablo Casals egyik legfőbb művészi örökösének. Az este két magyar muzsikusát, Kelemen Barnabást és Nagy Pétert aligha kell bemutatni, hiszen mindketten a magyar zenei élet kiemelkedő képviselői, hármuk együttes muzsikálása ezért feledhetetlen élményt ígér.

Tájékoztatjuk Közönségünket, hogy a „Kamarazene Nagyteremre” bérlet október 28-i koncertjének egyik szereplője, Daniel Hope hegedűművész az érvényben lévő utazási korlátozásokra való tekintettel nem tudta vállalni a közreműködést. Helyette Kelemen Barnabás lép fel, a koncert műsora változatlan.
 
 

Rendező:

Zeneakadémia Koncertközpont

Támogató:

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Jegyár:

3 300, 4 500, 5 700, 6 900 Ft

Stream jegyár:

1 500 Ft