Fokozatosan emelni kell a zeneművészet megértésének, kultiválásának és gyakorlatának színvonalát. Ez a feladat főképp az új Akadémiára hárul.

Liszt Augusz Antalhoz

Zeneakadémia Extra

A Zeneakadémia Extra ügyfélkapcsolati szolgáltatásunk, amelynek célja, hogy látogatóink igényeihez alkalmazkodva tudjuk formálni programjainkat és fejleszteni szolgáltatásainkat, továbbá személyes érdeklődésüket kielégítő magas színvonalú tájékoztatást tudjunk nyújtani. Ezt akkor tudjuk megtenni, ha Ön honlapunkon regisztrál e szolgáltatásra, így lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük személyes érdeklődését, követni tudjuk vásárlásait, valamint  azokkal kapcsolatban tájékoztatni tudjuk aktuális információkról, és felhívjuk figyelmét olyan koncertjeinkre, amelyek érdekelhetik.

Regisztrációja révén

  • tájékoztatást kap bármilyen változásról az online megvásárolt jegyeihez kapcsolódó koncertekkel kapcsolatban,
  • eseti kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk,
  • a nagyközönségnél előbb értesülhet új bérleteinkről és jegyeinkről,
  • aktuális információkat, különleges híreket olvashat az érdeklődési körének megfelelő előadásokról.
Bérleteket 2022 tavaszán sem bocsát ki a Zeneakadémia, de ezek előnyét pótolva árengedményt nyújt, ha valaki a tematikus sorozatokon belül több koncertre vesz jegyet egy időben. Három különböző hangversenyre szóló jegynél 10 százalék, négy vagy több esetén pedig 15 százalék kedvezmény érhető el a vásárlás összegéből. A Zeneakadémia Extra szolgáltatásra regisztráltak ezen felül még további 5 százalék engedményben részesülnek.