Engedtessék meg nekem, hogy a magyar nyelvben való sajnálatos tudatlanságom ellenére születésemtől a sírig szívemben és érzéseimben magyar maradjak, és ennek megfelelően odaadóan elő kívánjam mozdítani a magyar zenekultúra ügyét.

Liszt Augusz Antalnak

Zeneakadémia Extra

A Zeneakadémia Extra ügyfélkapcsolati szolgáltatásunk, amelynek célja, hogy látogatóink igényeihez alkalmazkodva tudjuk formálni programjainkat és fejleszteni szolgáltatásainkat, továbbá személyes érdeklődésüket kielégítő magas színvonalú tájékoztatást tudjunk nyújtani. Ezt akkor tudjuk megtenni, ha Ön honlapunkon regisztrál e szolgáltatásra, így lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük személyes érdeklődését, követni tudjuk vásárlásait, valamint  azokkal kapcsolatban tájékoztatni tudjuk aktuális információkról, és felhívjuk figyelmét olyan koncertjeinkre, amelyek érdekelhetik.

Regisztrációja révén

  • tájékoztatást kap bármilyen változásról az online megvásárolt jegyeihez kapcsolódó koncertekkel kapcsolatban,
  • eseti kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk,
  • a nagyközönségnél előbb értesülhet új bérleteinkről és jegyeinkről,
  • aktuális információkat, különleges híreket olvashat az érdeklődési körének megfelelő előadásokról.
Bérleteket 2024-ben sem bocsát ki a Zeneakadémia, de ezek előnyét pótolva árengedményt nyújt, ha valaki több koncertre vesz jegyet egy időben. Két különböző eseményre szóló belépő egyidejű megvételekor 10% engedmény; háromnál 15%; négy vagy több esetén pedig 20% engedmény érhető el a végösszegből. A Zeneakadémia Extra szolgáltatásra regisztrált vásárlók ezeken felül további 5% kedvezményben részesülnek.