Az a feladatunk, hogy valódi tehetségeket formáljunk, akikben megvan a mesterré váláshoz szükséges képesség, s ne foglalkozzunk a tehetségtelen középszerrel.

Liszt Giovanni Sgambatinak

Zeneakadémia Ajándékkártya

 
 

A Zeneakadémia Ajándékkártyájával a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal váltható jegy a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű programjaira.

Az ajándékkártya a vásárlás időpontjától számított 12 hónapig érvényes.

A kártya a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online vásárolható meg. Mind a kézzel fogható, mind az elektronikus ajándékkártya jegypénztárunkban és online is beváltható, webes vásárlás esetén a zeneakademia.jegy.hu oldalon a jegyek kosárba helyezése után, a kártya számának megadásával lehetséges.

Önök közül sokan rendelkeznek ajándékkártyával. Mivel a kártyákat csak saját rendezésű koncertjeinkre történő jegyvásárláshoz tudják felhasználni, és kínálatunk egyelőre nem teljes, ezért a 2022. november 1. és 2023. november 30. között lejáró ajándékkártyák felhasználási időtartamát 2023. december 31-ig meghosszabbítjuk. A 2022. decemberében vásárolt kártyák is 2023. december 31-ig lesznek érvényesek.

Vegyen részt Ön is a zenei élmény továbbajándékozásában!