Nem túlzok, amikor azt mondom: mindent, amit zenészként elértem, Weiner Leónak köszönhetek…. Számomra mindig Weiner volt és marad is „a zenész" kiemelkedő mintaképe.

Solti György

Online jegyvásárlás

A leggyorsabb és legkényelmesebb jegyváltási mód az online vásárlás, amely honlapunkról érhető el. A koncertlistában a „jegy” ikonra kattintva, az egyes hangversenyek programoldalának megnyitásakor pedig a koncert leírása alatt található „online jegyvásárlás” felületre kattintva navigáljuk át Önt a jegyvásárlási felületre. Az itt látható jegytérképen vigye a kurzort a kívánt ülőhely fölé, ekkor jelenik meg a jegy pontos vételi ára. Amennyiben a kiválasztott helyet megfelelőnek találja, kattintson a székre, így megtörténik a jegyfoglalás. Miután befejezte a foglalást, kattintson a „kosárhoz” gombra, ezután egy újabb felületen jelenik meg az összesítés, és ezen a felületen válthatja be online utalványát is. Amennyiben elfogadta az itt látottakat, válassza ki a „tovább a vevő adataihoz” gombot, és adja meg a jegyvásárláshoz szükséges adatait a következő oldalon. Ha minden szükséges információt kitöltött, megtörténik a jegyvásárlás. Amennyiben honlapunkon keresztül vásárol jegyet saját szervezésű koncertjeinkre, akkor nincs ún. kényelmi díj, számlája pedig automatikusan generálódik, és elküldjük az Ön email címére.

Saját szervezésű koncertjeinkre szóló jegyek online vásárlásához már OTP SZÉP kártya is használható. A kiválasztott jegy(ek) kosárba tétele után a rendszer a fizetési módok között az OTP SZÉP kártyás fizetést is felajánlja, ennek kiválasztása után átirányít az OTP bank felületére, amelyen a kártya adatainak megadásával befejezhető a tranzakció. Egy tranzakción belül csak egyféle módon lehetséges fizetni, tehát vagy OTP Szép kártyával, vagy bankkártyával.