Magyarország, ahol ma is alig élnek többen tízmilliónál, annyi muzsikust és oly sok kiváló zeneművet adott a világnak. Hálás vagyok, hogy ott születtem, és ott tanulhattam.

Solti György

Jegyiroda

Kedves Közönségünk!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Zeneakadémia 2022. tavaszi programjaira továbbra is vásárolhatnak jegyeket online és jegypénztárunkban személyesen. 

A Zeneakadémia jegypénztára minden nap 14.00 órától – az esti koncert szünetéig tart nyitva, egyéb esetben 18 óráig. Emellett délelőtti előadások és a meghirdetett épületlátogatások esetén a program kezdése előtt 30 perccel szintén kinyit pénztárunk.

A járványügyi szabályok enyhülésével a továbbiakban nem kötelező a maszk viselése a Zeneakadémián sem, de az egyetem vezetősége továbbra is ajánlja ezt.
A vonatkozó új kormányrendelet értelmében mindemellett a Zeneakadémia nyilvános, nem helyre szóló jeggyel látogatható rendezvényeire ezentúl be lehet lépni védettségi igazolvány nélkül is.
A járvány terjedése elleni védelem érdekében a kézfertőtlenítőket változatlanul megtalálják bejáratainknál, a termek gépi szellőztetését is intenzíven végezzük, és kérjük, lehetőség szerint ügyeljenek a biztonságos távolság megtartására.

Köszönjük szíves együttműködésüket!


A 2021-ben vásárolt ajándékkártyák és 2021-ben kiküldött jegyutalványok a vásárlás napjától és a kiküldés napjától 1 évig érvényesek. Az ajándékkártyán (jegyutalványon) szereplő összegből tetszőleges számú alkalommal lehetet vásárolni jegyet a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az ajándékkártya és az elektronikusan küldött vagy a kinyomtatott, papír alapú jegyutalvány a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online is beváltható. 

Újdonság, hogy saját szervezésű koncertjeinkre történő jegyek online vásárlásához már OTP SZÉP kártya is használható. A jegypénztárban történő vásárlás során ez a szolgáltatás sajnos nem vehető igénybe. A kiválasztott jegy(ek) kosárba tétele után a rendszer a fizetési módok között az OTP SZÉP kártyás fizetést is felajánlja, ennek kiválasztása után átirányít az OTP bank felületére, amelyen a kártya adatainak megadásával befejezhető a tranzakció. Vegyes fizetésre egyelőre nincs lehetőség, tehát egy tranzakción belül bankkártyás vagy ajándékkártyás fizetéssel nem vonható össze.

A Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztára a Zeneakadémia épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található.

Jegypénztárunkban a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű eseményeire, valamennyi befogadott rendezvényre, továbbá a Zeneakadémián rendszeresen fellépő zenekarok más helyszíneken rendezett koncertjeire árusítunk jegyet. Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogadunk. A Zeneakadémia jegypénztára Budapest Card elfogadóhely.

 

Elérhetőségeink:

zeneakademia[kukac]interticket.hu

kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu

(06-1) 321-0690