Engedtessék meg nekem, hogy a magyar nyelvben való sajnálatos tudatlanságom ellenére születésemtől a sírig szívemben és érzéseimben magyar maradjak, és ennek megfelelően odaadóan elő kívánjam mozdítani a magyar zenekultúra ügyét.

Liszt Augusz Antalnak

Jegyiroda

Kedves Közönségünk!

Jegypénztárunk a megszokott rendszer szerint tart nyitva: 14 órától előadásnapokon a koncert első szünetéig, minden egyéb esetben 18 óráig; délelőtti előadások és épületlátogatások esetén a pénztár a meghirdetett időpont előtt fél órával nyit ki.

Önök közül sokan rendelkeznek ajándékkártyával. Mivel a kártyákat csak saját rendezésű koncertjeinkre történő jegyvásárláshoz tudják felhasználni, és kínálatunk egyelőre nem teljes, ezért a 2022. november 1. és 2023. november 30. között lejáró ajándékkártyák felhasználási időtartamát 2023. december 31-ig meghosszabbítjuk. A 2022. decemberében vásárolt kártyák is 2023. december 31-ig lesznek érvényesek.

Az ajándékkártyán szereplő összegből tetszőleges számú alkalommal lehet jegyet vásárolni a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az ajándékkártya a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online is beváltható.

Saját szervezésű koncertjeinkre történő jegyek online vásárlásához már OTP SZÉP kártya is használható. A jegypénztárban történő vásárlás során ez a szolgáltatás sajnos nem vehető igénybe. A kiválasztott jegy(ek) kosárba tétele után a rendszer a fizetési módok között az OTP SZÉP kártyás fizetést is felajánlja, ennek kiválasztása után átirányít az OTP bank felületére, amelyen a kártya adatainak megadásával befejezhető a tranzakció. Vegyes fizetésre egyelőre nincs lehetőség, tehát egy tranzakción belül bankkártyás vagy ajándékkártyás fizetéssel nem vonható össze.

A Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztára a Zeneakadémia épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található.

Jegypénztárunkban a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű eseményeire, valamennyi befogadott rendezvényre, továbbá a Zeneakadémián rendszeresen fellépő zenekarok más helyszíneken rendezett koncertjeire árusítunk jegyet. Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogadunk. A Zeneakadémia jegypénztára Budapest Card elfogadóhely.

 

Elérhetőségeink:

zeneakademia[kukac]interticket.hu

kozonsegkapcsolat[kukac]zeneakademia.hu

(1) 321-0690