A zene Magyarország mindennapi életének mindig is jelentős része volt és az is maradt.

Solti György

Jegyiroda

Jegypénztárunk 14 órától előadásnapokon a koncert első szünetéig, minden egyéb esetben 18 óráig tart nyitva; délelőtti előadások és épületlátogatások esetén a pénztár a meghirdetett időpont előtt fél órával nyit ki.

Saját szervezésű koncertjeinkre történő jegyek online vásárlásához már OTP SZÉP kártya is használható. A jegypénztárban történő vásárlás során ez a szolgáltatás sajnos nem vehető igénybe. A kiválasztott jegy(ek) kosárba tétele után a rendszer a fizetési módok között az OTP SZÉP kártyás fizetést is felajánlja, ennek kiválasztása után átirányít az OTP bank felületére, amelyen a kártya adatainak megadásával befejezhető a tranzakció. Vegyes fizetésre egyelőre nincs lehetőség, tehát egy tranzakción belül bankkártyás vagy ajándékkártyás fizetéssel nem vonható össze.

2023. december 1-től újra vásárolható Zeneakadémia Ajándékkártya, mind a jegypénztárban, mind a Zeneakadémia honlapján. A megvásárolt ajándékkártyák a vásárlástól számított egy évig érvényesek. A Zeneakadémia Ajándékkártyájával a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal váltható jegy a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű programjaira. Az ajándékkártyán szereplő összegből tetszőleges számú alkalommal lehet jegyet vásárolni a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az ajándékkártya a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online is beváltható.

A Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztára a Zeneakadémia épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található.

Jegypénztárunkban a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű eseményeire, valamennyi befogadott rendezvényre, továbbá a Zeneakadémián rendszeresen fellépő zenekarok más helyszíneken rendezett koncertjeire árusítunk jegyet. Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogadunk.

 

A jegypénztár elérhetőségei:

zeneakademia[kukac]interticket.hu

+36 1 321 06 90

 

A Zeneakadémia közönségkapcsolati irodája:

kozonsegkapcsolat[kukac]zeneakademia.hu