Tájékoztatás a ma esti, Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara című koncertről

2020. november 4.

Ezúton értesítjük tisztelt közönségünket, hogy az új járványügyi rendelkezések miatt nem tudunk minden, jeggyel rendelkezőt fogadni, de a hangversenyt ingyenesen közvetítjük az interneten, a belépők visszaválthatók.

A tegnap este bejelentett, november 4-től érvényes új járványügyi rendelkezéseknek megfelelően a koncerttermek nézőterén a látogatók csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el; két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni, és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyek sem foglalhatók el; az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani. A rendelkezés alól az együtt érkező nézők sem tekinthetők kivételnek.

Mivel az e koncertre eladott jegyek száma jelentős mértékben meghaladja a rendelkezés szerint kiadható ülőhelyek számát, ezért sajnos nem tudjuk minden, jeggyel és bérlettel rendelkező néző számára garantálni a belépést.

A helyek érkezési sorrendben foglalhatók el, a teremben jelezzük, hogy mely székekre lehet leülni, ezért kérjük, ha lehetséges, érkezzen a szokásosnál kicsit korábban a koncertre.

Az új szabályozás miatt sajnos nem tudjuk biztosítani, hogy az előre megváltott helyre tud majd ülni.

Aki esetleg nem tud bejutni az előadásra, annak a jegyek árát természetesen visszatérítjük, bérletes nézőinknek pedig a bérlethányaddal egyenértékű jegyutalványt tudunk felajánlani. Kérjük, ezzel kapcsolatos igényüket mielőbb jelezzék a kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu mail címen.

Mindemellett a hangversenyt a Zeneakadémia honlapján ingyenes online közvetítésen keresztül is meghallgathatják az érdeklődők, a Koncertközvetítések menüpontban.

A kialakult járványhelyzetre tekintettel szíves megértésüket köszönjük!

Zeneakadémia Közönségkapcsolat