Fokozatosan emelni kell a zeneművészet megértésének, kultiválásának és gyakorlatának színvonalát. Ez a feladat főképp az új Akadémiára hárul.

Liszt Augusz Antalhoz

Joshua Bell helyett Kelemen Barnabás lép fel Shai Wosnerrel

2022. március 29.

Az amerikai hegedűművész covid-tesztje pozitív lett, így a ma esti koncert műsorát bravúros beugrással magyar kollégája játssza el a zongorista partnereként.

A Budapestre megérkezett Joshua Bell kötelező koronavírus-vizsgálatán kiderült, hogy pozitív az eredmény, ezért kérte fel a Zeneakadémia a Kossuth-díjas magyar virtuózt, hogy ugorjon be helyére a Schubert, Beethoven, Bloch és Ravel műveit felvonultató március 29-i, nagytermi hangversenyen. Kelemen Barnabás vállalta, hogy a teljes meghirdetett műsort eljátssza  Shai Wosner muzsikustársaként.

 

A megváltott jegyek érvényesek továbbra is, de ha valaki nem kíván részt venni a koncerten, annak belépőjét természetesen visszatérítjük. A pénztárban vásárolt jegyeket a vétel helyszínén lehet visszaváltani, az online megvett belépőkről pedig hamarosan levelet küld a Zeneakadémia koncertszervezése az érintetteknek.

 

Köszönjük megértésüket és türelmüket!