A legkisebbeknek sincs megtiltva, hogy nagy dolgokról álmodjanak, sőt törekedjenek is nagy dolgokra – szerényen, képességeikhez mérten.

Liszt Augusz Antalnak

Jegypénztárunk nyitvatartása

2021. szeptember 1.

2021. szeptember 1-től minden nap 14.00 órától az esti koncert szünetéig tart nyitva jegypénztárunk.

Kedves Közönségünk!

A Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztára a Zeneakadémia épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található. Jegypénztárunkban a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű eseményeire, valamennyi befogadott rendezvényre, továbbá a Zeneakadémián rendszeresen fellépő zenekarok más helyszíneken rendezett koncertjeire árusítunk jegyet. Készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogadunk. A Zeneakadémia jegypénztára Budapest Card elfogadóhely.

A Zeneakadémia jegypénztára 2021. szeptember 1-től az alábbiak szerint tart nyitva: minden nap 14.00 órától az esti koncert szünetéig. Emellett délelőtti előadások és a meghirdetett épületlátogatások esetén a program kezdése előtt 30 perccel szintén kinyit pénztárunk.

A 2019. március 11. – 2020. december 31. vásárolt ajándékkártyák, illetve kapott jegyutalványok érvényességi határideje 2021. december 31. A 2021. január 1. után vásárolt ajándékkártyák és a 2021-ben kiküldött jegyutalványok (ajándékutalványok) a kiadástól számított egy évig érvényesek. 

Az ajándékkártyán (jegyutalványon) szereplő összegből tetszőleges számú alkalommal vásárolható jegy a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az ajándékkártya és az elektronikusan küldött jegyutalvány a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online is beváltható. A pénztárban az utalvány telefonon, vagy kinyomtatva mutatható be.

Jegyvásárlóink számára mindannyiunk biztonsága érdekében javasoljuk a maszkviselést az épületen belül, valamint kérjük, lehetőség szerint ügyeljenek a biztonságos távolság megtartására.

 

Elérhetőségeink:

zeneakademia [at] interticket [dot] hu

kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu

Jegypénztár: (06-1) 321-0690