Kodály módszere zseniális. … Minden jó zenélés az énekhangnál kezdődik.

Solti György

Felvételi előkészítők a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen

2014. március 1.

A 2014/15-ös tanévre jelentkezők számára szolfézs-zeneelmélet, zeneszerzés és zenetudomány tárgyakból indít előkészítő tanfolyamokat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem.

A szolfézs-zeneelmélet felvételi előkészítőt a hangszeres, egyházzene és ének szakra felvételiző hallgatók figyelmébe ajánljuk. A 2014. március 22-től tizenkét héten át szombat délelőttönként tartandó foglalkozásokat Langer Dóra Mária vezeti, a részvételi díj 14.000 Ft/hó. A jelentkezési határidő 2014. március 17. hétfő.

Az alkotóművészet és muzikológia – zeneszerzés (BA) és az alkotóművészet és muzikológia – alkalmazott zeneszerzés (BA) képzésekre jelentkezőknek ajánlott zeneszerzés felvételi előkészítő 2014. március 26-án indul, a képzés díja 3.000 Ft/alkalom.

Az alkotóművészet és muzikológia – muzikológia szakirány (BA), valamint a muzikológus (MA) és muzikológus – etnomuzikológia (MA) szakokra felvételizők számára indított előkészítő első alkalma 2014. március 8-án szombaton lesz, az összesen öt héten át tartó kurzuson a részvételi díj 20.000 Ft.

A felvételi előkészítők részletei megtalálhatók a fenti hivatkozásokatt követve a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hamarosan megújuló oktatási honlapján!

Címkék