Magyarország, ahol ma is alig élnek többen tízmilliónál, annyi muzsikust és oly sok kiváló zeneművet adott a világnak. Hálás vagyok, hogy ott születtem, és ott tanulhattam.

Solti György

A járvány elleni védekezés legfrissebb rendelkezései

2021. október 8.

Tisztelt Közönségünk!

Tekintettel a koronavírus-járvány újabb hullámára és a fertőzések számának emelkedésére, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem saját hatáskörben október 15-től elrendeli az orrot és a szájat eltakaró maszk viselését az egész épületben, az ott tartózkodás teljes időtartama alatt a közönség, fellépők és saját munkatársai védelme érdekében.  Kérjük szíves együttműködésüket.

Az elmúlt hetekben a fellépők betegsége miatt számos koncertet kellett későbbre halasztanunk, ezért kérjük, hogy a koncert előtt néhány nappal és indulás előtt ellenőrizzék a Zeneakadémia honlapját és közösségi oldalait, amelyeken haladéktalanul hírt adunk az esetleges változásokról.

Azoknak, akik jegyüket online vásárolták, így rendelkezésünkre áll a vásárláskor megadott email címük, személyre szólóan tájékoztatjuk a változásról, de a jegypénztárban jegyet vásárlókat nem tudjuk minden esetben elérni. Munkatársaink  a kozonsegkapcsolat [at] zeneakademia [dot] hu email címen, valamint hétfőtől csütörtökig, ünnepnapok kivételével 10.00-12.00 és 14.00-16-00 óra között a 06 30-339-58 17-es számon tudnak felvilágosítást adni. (Visszahívást sajnos nem tudunk vállalni.) A pénztár nyitvatartási idejében a 321-0690-os telefonszámon is kérhetnek tájékoztatást, de ezúton is felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pénztárban dolgozó munkatárs nem mindig tudja felvenni a telefont, amikor vásárló tartózkodik a jegypénztárban.  Kollégáink leterheltsége miatt kérjük, ha lehet, elsődlegesen honlapunkról tájékozódjanak. Köszönjük megértésüket!

 

Őszi koncertjeinkkel kapcsolatos változások:

Berecz Mihály zongoraestjének (október 1.) új időpontja: november 4.

Rohmann Ditta és Fejérvári Zoltán kamaraestjének (október 5.) új időpontja: november 16.

Bor Péter és Baranyai Barabás kamaraestjnek (november 3.) új időpontja december 5.

Ifj. Balázs Elemér zongoraestjének (december 5.) új időpontja november 3. (Korábbi időpont!)

David Titterington november 17-i orgonaestje elmarad.